Meny
elektriker går opp trappene i enebolig
  • Oppvarming

Når du trenger elektriker

Publisert 06. januar 2021 | Oppdatert 24. februar 2021

Elektriske anlegg tar ikke pause selv om mye annet er nedstengt. Det gjør heller ikke Elfags elektrikere. Vi er på jobb og følger myndighetenes regler for smittevern svært nøye.

Tall fra en undersøkelse Elfag gjorde i 2020, viser at omtrent 30% planlegger et oppussingsprosjekt i løpet av nær fremtid. Selv om tidene nå definitivt er annerledes, tror elektrikere at viljen til å gjøre jobbene fortsatt er der.

– Det er fremdeles masse man kan gjøre av elektriske installasjoner, som ikke trenger å gå på bekostning av hensynet til smittevernet. Alle jobber utendørs, garasjeanlegg, elbilladere og mindre installasjoner hjemme er alle eksempler på jobber vi fremdeles kan utføre, sier Elfager Rolf Langeland i Askestad-Aas Elektro.

– I tillegg kan vi gjøre befaring og dialog via digitale videoløsninger, slik som mange andre i samfunnet gjør, sier han.

Her er eksempler på ting vi kan hjelpe deg med:

Og nå som alle er bedt om å vise ekstra hensyn, minner vi om at helsa er viktigere enn downlights. Føler man seg dårlig, enten det er kunden eller elektrikeren, skal man utsette avtalen.

Ta kontakt med oss i dag så finner vi et tidspunkt som passer best for deg og din husholdning.

Hilsen dine lokale elektrikere hos:

Noe du har behov for å få fikset?