Meny

Bli medlem

Undersøkelser har vist at Elfag er landets mest kjente elektrikerkjede med 80% kjennskap hos sluttbruker. Som Elfag-medlem kan du bruke navnet aktivt i all kommunikasjon med kundene dine.

  • Støtte til markedsføring
  • Gode rabattavtaler og bonuser
  • Mange gunstige fordelsavtaler
  • Et faglig sterkt nettverk
  • Kurs og kompetanseheving
  • Verktøy som hjelper deg i din daglige drift
Close icon

Vil du bli medlem?

Fyll ut kontaktskjema, så tar vi kontakt med deg!

Elektrobransjens sterkeste merkenavn

Undersøkelser har vist at Elfag er landets mest kjente elektrikerkjede med 80% kjennskap hos sluttbruker. Som Elfag-medlem kan du bruke navnet aktivt i all kommunikasjon med kundene dine.

Støtte til markedsføring

Vi dekker 50% av annonsekostnadene ved lokalannonsering. Lokalannonsene dine kan vi sette opp for deg uten kostnad. Mye annet markedsmateriell er også tilgjengelig svært rimelig.  Vi er også opptatt av og har fokus på synlighet på nettet, slik at forbrukeren skal kunne finne sin nærmeste elektriker så enkelt som mulig.

Gode betingelser

Elfag-kjeden er en frivillig kjede som er eid av grossisten Onninen. Her får du en ekstra e-handelsrabatt ved nettkjøp, og tilgang til egne Elfag-kampanjer med spesielt rabatterte produkter.

Mange gunstige fordelsavtaler

Vi har mange gunstige avtaler på alt fra arbeidstøy og forsikringer til bilinnredning og førstehjelpsutstyr. Ta kontakt med kjedekontoret for detaljer.

Et faglig sterkt nettverk

Noe av kjedens oppgave og styrke er muligheten til å være en faglig diskusjonspartner for medlemmene – og at medlemmene kan utnytte hverandres sterke sider. Vi oppfordrer alle Elfagere til å skape nettverk i lokalområdene de jobber i, og å holde kontakten åpen mot kjedekontoret og den ekspertisen vi sitter på der.

Kurs og kompetanseheving

Vi tilbyr kurs og seminarer på flere nivåer, blant annet har vi egne lærlingeseminarer, montørkurs, lokale næringslivsseminarer og messer. Som Elfager får du også tilbud om å delta på fagdager med temaer som f.eks. ENØK og IK Elektro. Elfag tilbyr også nettbaserte kurs gjennom Elfagskolen.

Verktøy som hjelper deg i din daglige drift

Intranettet vårt kalles internt for “verktøykassa”. Der finner medlemmene nytte i nettbasert kontakt, og ikke minst i verktøyene de finner der.

Salgs- & IT-verktøy

Kontakter du kjedekontoret, kan de gi deg tilgang på nyttig informasjon om Elfag-portalen, vår egenutviklede IT-portal.

Kontakt oss gjerne for en uformell prat:

Kjededirektør
Knut Klefsås
Tlf. 911 49 098

Generelle henvendelser kan sendes til: elfag@onninen.com

Vi snakkes.