Meny

Om oss

Elektrikerkjeden Elfag har medlemsbedrifter over store deler av landet. Når du kontakter din lokale Elfager, treffer du elektrikere som er opptatt av å finne de beste løsningene for deg, enten du trenger hjelp til små oppdrag, eller større oppussings-prosjekter.

Elfag – din trygghetsgaranti

Elektrikerkjeden Elfag består av 2 200 elektrikere spredt over store deler av landet. Når du kontakter din lokale Elfager, treffer du elektrikere som er opptatt av å finne de beste løsningene for deg, enten du trenger hjelp til små oppdrag, eller større oppussings-prosjekter.

Våre elektrikere sørger for at alle forskrifter holdes, og setter sin stolthet i å være pålitelige, engasjerte og ryddige. De garanterer i tillegg kvaliteten av både arbeid, materialer og utstyr i 5 år!

Hos Elfag får du

Oversikt

Elfag-elektrikere registrerer alle jobber som gjøres i Boligmappa, slik at du har en lett tilgjengelig, og god oversikt over jobber som er utført.

Rabatt

Er du medlem i Norgs Hytteforbund eller Huseierne vil du også få 10% rabatt på ordinær timepris og 25 % rabatt på elektromateriell (ikke tilbudsvarer). Gjelder ikke varmepumpe og elbillader med tilbehør. Du får også spesialpris på el-sjekk fra kr 2 190,- inkl.mva.

Kompetanse

Vi kan hjelpe deg med belysning, strømsparing og sikkerhet. Finn din lokale elektriker i dag og få jobben gjort.

Her kan du se mer om hva Elfag-bedriftene kan og jobber med:

Utebelysning
Downlights og spotter
Oppvarming
El-kontroll

 

Elfag ble opprettet i 1995 og eies av elektrogrossisten Onninen.