Meny
Huseiernes Landsforbund hos Elfag
 • Bolig

Det handler om hjemmet ditt

Publisert 02. februar 2022 | Oppdatert 28. november 2023

Huseierne er en landsomfattende forbrukerorganisasjon for alle som eier sin egen bolig, sameier, borettslag og gårdeiere. Med 250.000 medlemmer er rundt 10 prosent av norske husstander medlemmer i Huseierne.

Medlemstilbud på StrømKontroll fra Futurehome
Som medlem i Huseierne får du StrømKontroll-pakken, som består av:

 • SmartHUB
 • Termostat
 • HAN Plugg
 • Bereder relé

I tillegg får du en ekstra smart stikkontakt. Denne kan f.eks brukes til å styre en varmeovn eller kaffetrakteren.

Reléet er til varmtvannstanken, som egner seg godt for smart strømstyring fordi den lagrer mye energi som varme. Du kan dusje når du vil og la styringssystemet passe på at tanken varmes opp når strømmen er billigst.

Du får StrømKontroll™ til medlemspris fra kr. 9934,- ferdig installert av din lokale Elfager. Prisen inkluderer inntil 20 km kjøring.

I tillegg kan du få 35% av investeringen tilbake fra Enova.
Les om betingelsene her.

Dette inneholder StrømKontroll-pakken. Som medlem i Huseierne får du med en gratis smart stikkontakt til en verdi av kr 799,-

NB! Kombinerer du StrømKontroll-pakken med for eksempel elbil-lader, kan du få tilbake inntil 10 000 kroner fra ENOVA! Så her lønner det seg å kombinere de smarte løsningene som vil redusere strømregningen, samtidig som den gir ENOVA-støtte.

Det er viktig at smart strømstyring blir installert på en trygg måte og et krav for å få støtte fra Enova er at en elektriker gjør jobben. Ta kontakt med oss i dag, for å få StrømKontroll og lavere strømregninger i fremtiden.

Som eneste elektrikerkjede i Norge garanterer Elfag elektrikeren for kvaliteten av sine arbeider, materialer og utstyr med 5 år.

Huseierne jobber aktivt

Vi jobber aktivt mot offentlige og politiske beslutningstakere for å skjerme boligen og ivareta boligeiernes interesser. Vi er ofte høringsinstans i lovarbeid og rådgiver for det offentlige når hjemmene til folk flest er tema.

 • å verne den norske boligmodellen
 • at flest mulig kan eie sitt eget hjem
 • å fremme saker av økonomisk og sosial interesse for landets boligeiere
 • å ivareta den private eiendomsretten

Medlemsfordeler:
Huseierne tilbyr gratis juridisk og byggteknisk rådgivning til medlemmene. Gjennom verdifulle rabattavtaler sparer medlemmene betydelig mer enn kontingenten på forsikring, boligalarm, byggevarer, teknisk kontroll av boligen, rørleggertjenester, strøm, boligsalg, taksering, med mer. I tillegg har Huseierne et boligmagasin – Hus & Bolig som utgis fire ganger i året, og er gratis for medlemmene. På nettsiden til huseierne.no finner du relevant informasjon, ideer, råd og tips for boligeierne.

«Vi kjemper for det viktigste du eier: Hjemmet ditt.»

Huseierne og Elfag har et godt samarbeid og medlemmene får:

 • 10% rabatt på ordinær timepris
 • 25% rabatt på elektromateriell (ikke tilbudsvarer). Gjelder ikke varmepumpe og elbilolader med tilbehør
 • Spesialtilbud på el-sjekken fra kr. 2.190, –

Utgifter til bomvei/ferge, servicebil og dokumentasjon kommer i tillegg.

Husk å oppgi medlemsnummer når du bestiller eller ber om tilbud.

Meld deg inn i Huseierne her

Fin din nærmeste elektriker her