Meny
Femårsgaranti som gir deg trygghet
  • Bolig
  • Sikkerhet

5-årsgarantien gjør Elfag til et trygt valg

Publisert 16. mai 2022 | Oppdatert 12. oktober 2022

Hos oss vet du at jobben er riktig utført av dyktige fagfolk, og at materialene som er brukt er av høy kvalitet.

Vi lever av å levere førsteklasses elektrikerarbeid, og Elfag-kjeden setter både høye forventninger og høye krav til medlemsbedriftene våre. Dette er med på å sikre at det er dyktige fagfolk som kommer hjem til deg når du trenger elektriker. I tillegg skal du være trygg på at Elfag bruker godkjente materialer av høy kvalitet som er laget for å holde lenge.

Positive tilbakemeldinger fra kundene våre er det beste kvalitetsstempelet vi kan få. Samtidig handler høy kundetilfredshet og tjenestekvalitet om mer enn å levere til avtalt tid og til avtalt pris. Hvis det skjer noe galt, må vi også kunne følge opp.

Derfor har Elfag en garantiordning som gjelder i hele fem år!

5-årsgarantien gjelder uansett om elektrikeren har skiftet hele det elektriske anlegget, lagt nye varmekabler, installert solcellepanel på taket, satt opp elbil-lader på garasjeveggen eller gjort om huset ditt til et smarthus. Alt av elektrikerarbeid, samt utstyr og materialer, omfattes av ordningen.

Sjekk kontrakten
Videre garanterer Elfag at leveransen oppfyller alle forskriftskrav og gjeldende bransjenormer. Alle påviste feil eller mangler som du melder inn innen fem år fra leveransedato, vil bli utbedret uten ytterligere kostnader. Merk at garantien ikke dekker eventuelle skader som følge av feil bruk eller ytre påvirkning, slik som vannskader, eller forbruksartikler som blant annet lyskilder. (Se garantivilkår)

Fordi det er din lokale Elfag-bedrift som formelt sett stiller 5-årsgarantien, bør du forsikre deg om at garantien er nevnt i den skriftlige kontrakten dere signerer i forbindelse med oppdraget.

Finn din nærmeste elektriker her »