Meny
Få det like fint som deltagerne i Sinnasnekker’n
  • Bolig

Få det like fint som deltagerne i Sinnasnekker’n

Publisert 04. oktober 2017 | Oppdatert 13. oktober 2022

TV Norge-profilen benytter alltid elektrikere fra Elfag-kjeden, og det kan selvsagt også du gjøre. Bli inspirert av oppussingsprosjektene til Sinnasnekker’n!

Står du midt i et byggeprosjekt som ikke helt gikk som planlagt? Har du mistet motet og gitt opp oppussingen? Har du et rom du ikke vet hva du skal gjøre med? Da er du i samme situasjon som deltagerne Sinnasnekker’n, men heldigvis må man ikke på TV for å få det fint hjemme.

Den frittalende snekkeren Otto Robsahm leder høsten 2017 den 9. sesongen av det populære TV Norge-programmet, og ved siden av temperamentet er Robsahm kjent for sin brede fagkunnskap. Otto vet hva som må til i selv de mest kinkige situasjoner, og til elektrikerarbeidet benytter han alltid Elfag-elektrikere.

«Den frittalende snekkeren Otto Robsahm er både kjent for temperamentet og hans brede fagkunnskap. Til elektrikerarbeidet benytter han alltid Elfag-elektrikere.»

Dette kommer deltagerne til gode, og det kan naturligvis også komme deg til gode. Bedriftene i Elfag-kjeden hjelper deg gladelig med alt fra bittesmå til kjempestore prosjekter. Ved behov kan vi også hjelpe deg med å finne gode fagfolk fra andre disipliner, og vi elsker å dele smarte tips og råd underveis i prosjektet.

Kontakt din nærmeste Elfag-elektriker og få det like fint som deltagerne i programmet.

Bli inspirert av bilder fra forrige sesong:

Eksempelbilde 2 fra Sinnasnekkeren 2016
Eksempelbilde 1 fra Sinnasnekkeren 2016
Eksempelbilde 3 fra Sinnasnekkeren 2016
Eksempelbilde 5 fra Sinnasnekkeren 2016
Eksempelbilde 4 fra Sinnasnekkeren 2016