Ikon finn elektriker Finn elektriker
Meny
Elfag logo
  • Bolig

Få det like fint som deltagerne i Sinnasnekker’n

TV Norge-profilen benytter alltid elektrikere fra Elfag-kjeden, og det kan selvsagt også du gjøre. Bli inspirert av oppussingsprosjektene til Sinnasnekker’n!

Står du midt i et byggeprosjekt som ikke helt gikk som planlagt? Har du mistet motet og gitt opp oppussingen? Har du et rom du ikke vet hva du skal gjøre med? Da er du i samme situasjon som deltagerne Sinnasnekker’n, men heldigvis må man ikke på TV for å få det fint hjemme.

Den frittalende snekkeren Otto Robsahm leder høsten 2017 den 9. sesongen av det populære TV Norge-programmet, og ved siden av temperamentet er Robsahm kjent for sin brede fagkunnskap. Otto vet hva som må til i selv de mest kinkige situasjoner, og til elektrikerarbeidet benytter han alltid Elfag-elektrikere.

Sinnasnekker’n

Oppussingsprogrammet hadde premiere 31. august 2010, og siden den gang har Otto Robsahm og teamet hans hjulpet uttallige familier med drahjelp.

«Den frittalende snekkeren Otto Robsahm er både kjent for temperamentet og hans brede fagkunnskap. Til elektrikerarbeidet benytter han alltid Elfag-elektrikere.»

Dette kommer deltagerne til gode, og det kan naturligvis også komme deg til gode. Bedriftene i Elfag-kjeden hjelper deg gladelig med alt fra bittesmå til kjempestore prosjekter. Ved behov kan vi også hjelpe deg med å finne gode fagfolk fra andre disipliner, og vi elsker å dele smarte tips og råd underveis i prosjektet.

Kontakt din nærmeste Elfag-elektriker og få det like fint som deltagerne i programmet.

Bli inspirert av bilder fra forrige sesong:

Eksempelbilde 2 fra Sinnasnekkeren 2016

Eksempelbilde 1 fra Sinnasnekkeren 2016

Eksempelbilde 3 fra Sinnasnekkeren 2016

Eksempelbilde 5 fra Sinnasnekkeren 2016

Eksempelbilde 4 fra Sinnasnekkeren 2016