Meny

Knapper (Nord-Odal)

Publisert 02. desember 2018 | Oppdatert 06. oktober 2022

På tross av masse pågangsmot hadde oppussingen til Øyvind og Susanne tatt altfor lang tid. Sinnasnekker’n måtte inn for å få fortgang i prosjektet.

Lyst på noe av dette selv?

Bestill
Next icon
Møt deltagerne i episode 12 av Sinasnekker'n 2018

Foto: Helene Kjærgaard

For ti år siden overtok Øyvind Flo Bergsødegård familiehuset på Knapper i Nord-Odal. Seks år senere flyttet Suzanne inn, og sammen begynte de på en totalrenovering av boligen.

De holdt motet oppe hele veien, men hadde også småbarn å ta seg av ved siden av oppussingen. Dette gjorde sitt til å bremse fremgangen og til slutt ble de nødt til å tilkalle eksperthjelp. De trengte Sinnasnekker’n. De trengte Otto Robsahm.

Kreativitet i sentrum i episode 12 av Sinnasnekker'n 2018

Foto: Helene Kjærgaard

Interiørekspert og tapetserer fikk frie tøyler da jenterommet skulle designes. Resultatet ble et superkreativt lekerom med egen scene i hjørnet, som også er funksjonelt og godt egnet for lekselesing.

Ved siden av interiøret ble hele el-anlegget byttet, nye varmeovner ble montert og en lysskinne med tilhørende dimmer kom på plass i taket.

Få det fint uten å være på TV først. Send oss en forespørsel så hjelper vi deg gjerne.

Spesiallaget sengegavl i episode 12 av Sinnasnekker'n 2018

Foto: Helene Kjærgaard

Også foreldrene i huset har fått helt nytt el-anlegg på soverommet. Bak sengen laget dessuten Otto en sengegavl av gamle materialer fra låven. Denne ble veldig kul og unik, ikke minst etter at bakbelysning med LED-striper ble montert både oppe og nede.

Resultatet av dette var en tøff lyseffekt gjennom den blanke overfaltebehandlingen.

Sinnasnekker'n på TVNorge og Elfag

Otto Robsahm (h) og hans faste elektriker Rolf Langeland (v).

Sinnasnekker’n er ikke bare kjent for å stå på kravene, han er også kjent for å bruke skikkelige fagfolk! Til alt som har med elektro å gjøre får han hjelp av elektriker Rolf Langeland, som er daglig leder for Elfag-bedriften Askestad-Aas Elektro AS.

Rolf synes det er givende å kunne hjelpe familier som virkelig trenger det, og han oppfordrer alle som følger programmet til å ta kontakt hvis de blir inspirert av det de ser på skjermen.

SEND FORESPØRSEL

Morsomt barnerom i episode 12 av Sinnasnekker'n 2018

Foto: Helene Kjærgaard

Øyvind og Susanne er også foreldre til to små tvillinggutter. Før Otto kom på besøk sov i hver sin sprinkelseng på ett rom, som attpåtil var av den nokså slitne sorten.

Guttene har nå fått hvert sitt rom i stedet. Det ene er todelt i fargen og fylt med leker og stæsj. Det er dessuten opplyst med en stilig LED-skinne i taket samt gøyale sengelamper.

Ingen detaljer ble oversett i episode 12 av Sinnasnekker'n 2018

Foto: Helene Kjærgaard

Det andre rommet, som passende nok blir omtalt som det blå rommet, fikk en koselig lesekrok med kule lenestoler i smårolling-format. Der kan guttene kose seg med bøker og lek. Også i dette rommet ble alt av elektrisk materiell byttet ut, for å matche flunkende ny panelovn og LED-spotter i taket.

Kunne din bolig også trengt en overhaling? Kontakt oss for et uforpliktende tilbud.

Røffe lysskinner i episode 12 av Sinnasnekker'n 2018

Foto: Helene Kjærgaard

Sort el-materiell har vært en voksende trend de siste årene, og denne gjelder også for belysningen. Ved å velge en sort lysskinne skapte vi et røft preg med sterk kontrast mot det hvite taket.

Samtidig er skinner med spotter veldig fleksible, da man både kan justere vinkelen til hver spot óg tilpasse plasseringen på skinnen. På denne måten kan man belyse akkurat det man ønsker i rommet, og kombinerer man lysskinnen med en dimmer får man full fleksibilitet.

Send forespørsel