Meny
Mann som plugger i elbillader i en svart ladeboks
  • Bolig
  • Elbil-lader
  • Q2 oppussing og vedlikehold

Easee – smart og fremtidsrettet elbillader

Publisert 09. november 2021 | Oppdatert 22. april 2022

Brukervennlige og effektive elbilladere for privatboliger og felles parkeringsanlegg.

Dame med langt lyst hår. Hun ser på mobilen samtidig som hun holder den andre hånden på ladekabel til bil.
EASEE HOME: elbilladeren lar deg styre og følge med på ladingen via mobil.

Easee leverer norskproduserte elbilladere som er spesielt laget for å takle det norske klimaet. De slitesterke laderobotene tåler både nedbør, høye temperaturer, sterk vind og annen belastning.

Den nette størrelsen på bare 1,5 kilo gjør at laderen tar liten plass på veggen, samtidig som mindre bruk av materialer i produksjonsprosessen er bra for miljøet. Til tross for den lille størrelsen, er Easee-laderen kraftig nok til å lade opptil ti ganger raskere enn en vanlig stikkontakt. 

Fremtidsrettet teknologi

Ladeboksene er konstruert for å passe til fremtidens ladebehov og strømnett, så du slipper å måtte skifte den ut om noen år fordi teknologien er utdatert. De kan kobles til Wi-Fi-nettet og styres via en app uansett hvor du befinner deg. De har også innebygget eSim med støtte for 4G, og er klargjorte for 5G. Teknologien oppdateres automatisk fra produsenten så du alltid har tilgang til de nyeste funksjonene og programvareoppdateringene.

Easee elbillader kommer i to ulike varianter. Eaasee Home er tilpasset privatboliger, og Eaasee Charge passer for større felles parkeringsanlegg som borettslag eller bedrifter. Begge variantene er utstyrt med smart strømstyring som utnytter og fordeler den tilgjengelige strømmen på best mulig måte – noe som kommer både deg og miljøet til gode.

Fem elbilladere ved siden av hverandre. Alle har forskjellige farger.
EASEE HOME: elbilladeren kommer i fem forskjellige farger.

Easee Home – ladestasjonen for privatboliger

Easee Home er en universell elbillader som lader bilen din trygt og raskt hjemme eller på hytta. Den passer til alle typer strømnett og biler, og kan brukes trygt uten ekstra deksler enten det er sol, snø eller regn. Laderens lille størrelse og prisvinnende design gjør at den ikke ser stor og klumpete ut på hus- eller hytteveggen. I tillegg kan du velge mellom fem ulike farger, så du kan matche laderen med fargen på huset, garasjen eller kanskje bilen? Og hvis du ombestemmer deg, eller skal male huset, er det enkelt å bytte deksel uten å skifte ut hele laderen.

Har familien flere elbiler, eller får du ofte venner på besøk som trenger å lade? Det er enkelt å seriekoble opptil 3 Home ladestasjoner på én kurs. Alle de tilkoblede bilene lades samtidig, og laderoboten optimaliserer og fordeler den tilgjengelige kapasiteten på best mulig måte uten å overbelaste strømnettet.

Full kontroll i appen

I Easee-appen, som kan lastes ned til både Android og iOS, får du full oversikt og kontroll over ladestasjonene dine. Her kan du blant annet sjekke ladestatus, planlegge en ladeøkt eller justere kraften.

Du kan også velge om laderen alltid skal være på, eller om du vil starte ladingen med Easee Key, som tilsvarer en RFID-brikke. I tillegg kan du velge om kabelen alltid skal være låst til laderen uavhengig av om du lader eller ikke. Slik kan du være trygg på at ingen stjeler ladekabelen når du er på ferie, eller utnytter laderen på hytta når du har reist hjem.

Hvit elbillader på murvegg
EASEE CHARGE: liten og praktisk elbillader som ikke tar for mye plass i garasjer eller store anlegg.

Easee Charge – laderen for borettslag og bedrifter

Easee Charge gir effektiv og rettferdig lading i felles parkeringsanlegg og garasjer, som i borettslag eller på en parkeringsplass for bedrifter. Den kraftfulle laderen er universell, og støtter opptil 101 enheter per kabel. Alle bilene som er koblet til, kan lades samtidig.

Dersom flere laderoboter er koblet til samme sikring, sørger den innebygde smarte teknologien for at lasten fordeles og justeres dynamisk mellom alle ladestasjonene, slik at den tilgjengelige kapasiteten utnyttes på best mulig måte. Hvis det ikke er nok tilgjengelig strøm til å lade alle bilene samtidig, plasserer laderoboten bilene i et køsystem og sørger for at de blir ladet etter tur.

Enkelt å utvide kapasiteten

Når infrastrukturen først er installert, er det enkelt å utvide kapasiteten. Laderoboten er festet til en bakplate, og man kan legge til flere bakplater uten ekstra monteringskostnader. For full oversikt og kontroll over hvem som lader, støtter Easee Charge whitelisting av RFID-brikker. Det gir også kunden muligheten til å dele ladestasjonen med andre via brukerautentisering ettersom alle godkjente brikker blir automatisk lagret i hver laderobot.