Meny
Med delbetaling slipper du stresset med å betale dyre regninger
  • Bolig

Del opp betalingen over to år, helt rentefritt!

Publisert 26. april 2023 | Oppdatert 03. august 2023

Med Elfag-konto får du opptil 60 dagers betalingsutsettelse, og rentefri delbetaling i 24 måneder.

Som en av Norges største elektrikerkjeder er vi i Elfag opptatt av å tilby fleksible løsninger for våre kunder. Derfor tilbyr vi en meget gunstig delbetalingsløsning for alle ordre over 1 000 kroner.

Elektrikerarbeid med betalingsutsettelse

Benytter du Elfag, får du gleden av disse fordelene:

• 30 til 60 dagers kostnadsfri betalingsutsettelse
• Opptil 24 måneder rentefri delbetaling
• Mulighet til å dele opp betalingen ytterligere over en lengre periode enn 24 måneder

Les også: Vi har femårsgranti på arbeid, materialer og utstyr

Når du velger delbetaling og oppretter en Elfag-konto, kan du kjøpe for opptil 50 000 kroner, og første delbetaling kreves ikke inn før i slutten av neste måned. Du kan med andre ord bruke hele innkjøpsmåneden, pluss måneden etter, på å bestemme deg for hvordan du ønsker å betale.

Delbetaling med Elfag-konto - Priseksempel

Rentefri delbetaling i 24 måneder

Vi ønsker å gi våre kunder mest mulig frihet, og tilbyr derfor delbetaling for elektrikerarbeid. Når perioden for betalingsutsettelse er over, har du flere muligheter:

  1. Du kan betale ned beløpet i sin helhet. Da påløper det ingen gebyrer eller omkostninger.
  2. Du kan velge delbetaling over 24 måneder. Dette er en rentefritt alternativ, og det eneste du betaler utover kjøpesummen er et etableringsgebyr på kr 495,- og administrasjonsgebyr på kr. 69,- pr/mnd.
  3. Du kan velge delbetaling over en lengre periode (36, 48 eller 54 måneder).  Etablerings- og administrasjonsgebyrene er de samme som ved betaling over 24 måneder, og rentesatsene er som følger:
Prisliste for delbetaling med elfag-konto

Elfag solenergi

Elfag solenergi er et lån med rente til finansiering av solenergi, med opptil 5 års nedbetalingstid. Kredittgrensen er på 200 000 kr. Du betaler et etableringsgebyr på 999 kr, og administrasjonsgebyr på 49 kr per måned.

 

24 måneder delbetaling uten etableringsgebyr

Du kan også velge rentefri delbetaling over 24 mnd når du handler for opptil 50 000 kr. Du betaler ikke etableringsgebyr når du velger dette alternativet, kun et administrasjonsgebyr på 69 kr per måned.

Les også: Hva er egentlig Boligmappa?

For mer informasjon om Elfag-konto og delbetaling, samt alminnelige vilkår for privat kontokreditt, kontakt vår partner Resurs Bank på tlf. 22 56 37 33. Du kan også besøke resursbank.no.

Logo - Resurs Bank

Les fullstendige vilkår for delbetalingsløsningen her.