Meny

Tvillingbarna (Skui)

Publisert 24. oktober 2018 | Oppdatert 09. april 2024

Steg 1: Kjøp oppussingsobjekt. Steg 2: Få tre barn. Steg 3: Kaos. Steg 4: Få inn Sinnasnekker’n!

Lyst på noe av dette selv?

Bestill
Next icon

Foto: Helene Kjærgaard

Hils på Silje og Henrik . De bor i et hus på Skui i Akershus. I dag er huset riktig så fint, men før de fikk besøk av Otto Robsahm, bedre kjent som Sinnasnekker’n, var saken en helt annen.

Huset som Henrik kjøpte for syv år siden var nemlig et vaskeekte oppussingsobjekt. Her måtte de meste tas, i alle husets etasjer. Renoveringen gikk likevel radig til å begynne med, helt til Henrik møtte Silje.

Det er viktig å skape en hyggelig atmosfære på soverommet

Foto: Helene Kjærgaard

Neida, det var nok ikke Silje i seg selv som bremset oppussingen, men heller at de fikk et barn sammen for fire år siden. Og deretter tvillinger to år senere!

Familielivet begynte raskt å ta opp mye av tiden, og det hjelp heller ikke at Henrik kviet seg for å la Silje slippe til. Som tidligere elektriker har Henrik mye kunnskap, men han er også så nøye at ting tar fryktelig lang tid. Og tid har jo ingen småbarnsforeldre nok av.

Få det fint uten å være på TV først. Send oss en forespørsel så hjelper vi deg gjerne.

Nattlys og downlight i skjønn harmoni

Foto: Helene Kjærgaard

Ved siden av det lekre nye hovedsoverommet til Henrik og Silje, med downlights som kan dimmes fra mobilen, fikk familien en flunkende ny gang. Også her ble det montert downlights, ved siden av lave vegglamper.

Disse vegglampene har egen dimmer, og to bruksområder. På dagtid gir de flott effektbelysning. På natten fungerer de som nattlys, som viser veien ned til badet i første etasje på en behagelig måte.

Sinnasnekker'n på TVNorge og Elfag

Otto Robsahm (v) og hans faste elektriker Rolf Langeland (h).

Sinnasnekker’n er ikke bare kjent for å stå på kravene, han er også kjent for å bruke skikkelige fagfolk! Til alt som har med elektro å gjøre får han hjelp av elektriker Rolf Langeland, som er daglig leder for Elfag-bedriften Askestad-Aas Elektro AS.

Rolf synes det er givende å kunne hjelpe familier som virkelig trenger det, og han oppfordrer alle som følger programmet til å ta kontakt hvis de blir inspirert av det de ser på skjermen.

SEND FORESPØRSEL

Et rom verdig en prinsisse

Foto: Helene Kjærgaard

Både Silje og Henrik ble satt skikkelig i sving i løpet av tiden Otto var hos dem. Paret fikk i oppgave å rive alt i andre etasje, samt lekte ned og isolere på nytt. Så kom team Sinnasnekker’n inn for å bygge nye vegger, nytt tak og dele inn etasjen i nye rom.

Samtidig fikk naturligvis el-anlegget en real overhaling. Nytt sikringsskap kom på plass, og på jenterommet ble det lagt opp moderne stikkontakter fra Plus-serien til norske ELKO. I tillegg ble det montert gyro-downlights fra SG Armaturen, slik at det rosa prinsesserommet kan bli lyst opp skikkelig.

Nytt barnerom fra topp til tå

Foto: Helene Kjærgaard

Huset til Henrik og Silje ligger ved siden av foreldrene til Henrik, og i det nyoppussede huset blir det lettere for besteforeldrene å tilbringe kvalitetstid med barna.

Også på gutterommet er alt nytt, med blant annet ny kabling, moderne stikkontakter, USB-lader fra ELKO Plus-serien og Gyro-downlights fra SG som på jenterommet.

Kunne din bolig også trengt en overhaling? Kontakt oss for et uforpliktende tilbud.

Når Sinnasnekker'n kommer på besøk får man spesiallagde løsninger

Foto: Helene Kjærgaard

Teamet til Otto består ikke bare av elektrikere og andre håndverkere, men også av dyktige folk med ekspertise innen interiør og praktiske løsninger i hverdagen. De samarbeider resten av teamet slik at deltagerne får kule, spesiallagde løsninger hjemme hos seg, kombinert med ferdigmøbler i samme stil.

Disse hyllene er et eksempel på dette (god lagringsplass er alltid viktig), og som alltid ble alle rommene gjennomgått med tanke på interiøret før deltagerne fikk tilbake hjemmet sitt. Henrik og Silje var mildt sagt fornøyde!

Send forespørsel