Meny

Borettslag

Elbiler blir stadig mer populære, og ikke bare blant folk som bor i enebolig. Etter innføring av nye regler 1. januar 2018 kan beboere i borettslag kreve tilrettelegging for ladeplasser i sameiet, for de som benytter elbil eller hybrid. I Elfag ønsker vi å hjelpe borettslag som vil imøtekomme regelverket, og vi besøker gjerne både borettslag og bedrifter for å gjøre befaring.

Bestill
Next icon
Tilrettelegging for elbil er noe ethvert borettslag må ta høyde for i dag

Mange sameier har allerede egne ladestasjoner knyttet til p-plasser. Som her i Rodeløkka borettslag.

Etter befaring kan vi gi en riktig pris for et ladeanlegg som ivaretar alle behov, og finne svar på vanlige utfordringer som hvordan strømforbruket skal fordeles på brukerne. Vi er naturligvis opptatt av rettferdighet og sikkerhet.

Kontakt din nærmeste Elfager for å avtale befaring KLIKK HER

Borettslag kan søke om støtte

I Oslo kan borettslag og sameier søke om tilskudd til installering av ladeinfrastruktur for elektriske biler. Man vil da få dekket opptil 20 prosent av investeringskostnadene (begrenset til kr. 5000,- per ladepunkt). Dette gjøres på kommunens nettsider.

EVlink elbillader i borettslag

Bak sitt elegante utseende skjuler EVLink-laderen avansert teknologi som gir deg effektiv og sikker lading.

Dynamisk energistyring med EVlink

EVlink-laderne fra Schneider Electric har et effektområde som strekker seg helt opp til 22 kW. I tillegg byr EVlink-laderne på dynamisk energistyring. Dette betyr at laderen automatisk tilpasser seg det totale energiforbruket til el-anlegget.

Full effekt uten økt nettleie

Det flotte med systemet er at det i de fleste tilfeller gjør etablering av ny og fordyrende infrastruktur som trafo eller inntakskabel unødvendig. Energiovervåkningen sørger for at du fortsatt lader raskt og trygt, og helt uten fare for overbelastning.

EVlink-laderne er kompatible med alle elbiler med type 1- og type 2-kontakter. De er også naturligvis låsbare og vandalsikre.

Send forespørsel