Meny

Borettslag

Elbiler blir stadig mer populære, og ikke bare blant folk som bor i enebolig. Etter innføring av nye regler 1. januar 2018 kan beboere i borettslag kreve tilrettelegging for ladeplasser i sameiet for de som benytter elbil eller hybrid. I Elfag ønsker vi å hjelpe borettslag som vil imøtekomme regelverket, og vi besøker gjerne både borettslag og bedrifter for å gjøre befaring.

Bestill
Next icon
beam-lader setter i bil

Etter befaring kan vi gi en riktig pris for et ladeanlegg som ivaretar alle behov, og finne svar på vanlige utfordringer som hvordan strømforbruket skal fordeles på brukerne.

Kontakt din nærmeste Elfager for å avtale befaring.

Charge Amps i borettslag

Elfag anbefaler elbilladere fra Charge Amps også til borettslag. Med smarte timer- og låsefunksjoner passer laderen fra Charge Amps perfekt til borettslag. Når man har ansvaret for flere ladere stilles det høyere krav til pålitelighet, energieffektivitet og plassbesparelse. Alt dette ivaretas med ladere fra Charge Amps.

bil kjører forbi chargeampsladere i kjeller borettslag

Smart styring

Elbilladere fra Charge Amps har smart-funksjoner som kan være veldig nyttige. For eksempel kan du fjernstyre ladestasjonen og lade når strømmen er billigst, sjekke lading i realtid samt få full oversikt over din ladehistorikk. Alt sammen betjenes via en profil på skytjenesten og web-appen «My Charge Space» så lenge ladestasjonen er koblet opp til trådløst nett.

Borettslag kan søke om støtte

I Oslo kan borettslag og sameier søke om tilskudd til installering av ladeinfrastruktur for elektriske biler. Man vil da få dekket opptil 20 prosent av investeringskostnadene (begrenset til kr. 5000,- per ladepunkt). Dette gjøres på kommunens nettsider.

Elbilladerne fra Charge Amps har et effektområde som strekker seg helt opp til 22 kW og 2x22kW. De er også låsbare og tyveri-sikret med klassifiseringen IK10.
Laderne fra Charge Amps er IP55-klassifisert, som betyr at de tåler trykket fra en høytrykkspyler.

Send forespørsel