Meny

Full kontroll fra mobilen

Publisert 24. august 2017 | Oppdatert 06. oktober 2022

Telefonene våre har for lengst blitt smarte, og med smarthusløsninger kan du styre boligen din fra mobilen.

Gjør boligen din smart

En komplett smarthus-løsning innebærer normalt montering av en sentral styringsenhet, som kommuniserer med lysbrytere, termostater og liknende i boligen. Denne sentralenheten kobles så opp mot mobiltelefonen din, slik at huset bokstavelig talt kontrolleres med fingertuppene dine.

Kan man oppgradere etter hvert?

Det korte svaret på dette er ja. Etter behov kan man starte i det små, og bygge ut systemet senere. Kanskje vil du styre lys og varme i noen rom først, før du siden kobler til det trådløse lydanlegget og solskjermingen i stua.

Velg én leverandør til hele huset

Hvor omfattende du ønsker å gå til verks er opp til deg, men det kan være et godt tips å holde seg til samme produsent gjennomgående i huset. Da sikrer du at systemene fungerer sammen på best mulig måte.

Din Elfag-elektriker hjelper deg naturligvis med å finne løsningene som passer for akkurat din bolig og dine behov. Finn din nærmeste Elfag-bedrift, og ta kontakt i dag. Hvis du har en litt eldre bolig, er det likevel fullt mulig å installere smarthus-løsninger. Vi hjelper deg med planleggingen.