Meny
  • Smarthus
  • Teknologi

Styr hele huset fra mobilen med xComfort Bridge

Publisert 17. januar 2023 |

Med xComfort Bridge fra Eaton kan du styre hele smarthjemmet ditt fra mobilen eller nettbrettet. Nå er den også kompatibel med Amazon Alexa og Google Home.

xComfort Bridge fra Eaton er en brukervennlig og trådløs styringsenhet som er spesielt utviklet for å gjøre det enkelt å komme i gang med smarthus. Styringssystemet tilbyr mange måter å styre smarthuset ditt på, og er enkelt å bygge ut senere ved behov.

Du kan styre alt fra lys, varme og solskjerming til sikkerhetsinstallasjoner som dørlås, videovervåkning, komfyrvakt og alarmer – rett fra mobilen eller nettbrettet ditt. Den oppdaterte versjonen kan også kobles sammen med Amazon Alexa og Google Home!

 

Kom raskt i gang

Selve enheten installeres kjapt av en sertifisert elektriker, og etterpå kan du selv justere innstillingene på nettbrett eller smarttelefon i den brukervennlige appen. Du kan styre hver enkelt enhet, hvert rom eller programmere inn scener.

Når xComfort Bridge først er installert, er det enkelt å legge til enheter senere. Derfor er det helt opp til deg om du vil installere et komplett smarthus med en gang, eller begynne med noen enkle ting som lysstyring og varmestyring.

Det finnes til og med såkalte pluggbare aktuatorer som du selv kan plugge direkte inn mellom stikkontakten og det elektriske apparatet, uten hjelp av elektriker.

 

xComfort-appen vises på en mobilskjerm
OPPDATER ENKELT: Legg til Amozon Alexa eller Google Home via appen, og styr hele boligen fra mobilen.

Enda smartere med nye integrasjoner

Den nye versjonen av xComfort Bridge har også integrasjon mot Amazon Alexa og Google Home. Dette gjør hverdagen enda enklere, ettersom du nå også kan styre 3. parts løsninger som støvsugere, smartpærer, høyttalere, kameraer, TV og mye mer fra ett og samme sted.

Oppdateringen til den nyeste versjonen gjøres enkelt gjennom xComfort Bridge-appen, og er gratis for alle nye og eksisterende xComfort Bridge-brukere. Bare last ned Amozon Alexa- eller Google Home-appen og søk den opp i xComfort Bridge, så er du i gang.

Vil du oppgradere eller komme i gang med smarthuset ditt?