Meny

Hurum Elektro AS

Elektroinstallatør for private og næringslivet.

På Tofte i Hurum finner du Hurum Elektro AS. Vi er stolte medlemmer av Elfag kjeden, og har vært elektrikere siden 1990. Vi er for tiden 6 ansatte, med god erfaring og er veldig stolte over arbeidet vi leverer og utfører.

Hurum Elektro utfører alle typer installasjoner for både private og bedrifter. Vi har kompetanse både på svakstrøminstallasjoner som nettverk, telefoni, alarm og sikkerhetssystemer. I tillegg har vi lang erfaring fra «tradisjonelle» elektroinstallasjoner, som bolig, bad, kjøkken, inne og ute belysning, varme og el-sjekker. Vi bytter også ut gamle sikringsskap for kunder, som sitter med gamle og farlige sikringsskap.

Vi er veldig dyktige på Smarthusløsninger og spesielt av merket X-komfort fra Eaton. Våre elektroinstallatører har høy kompetanse både på installasjon for bolig, næring og ikke minst hytter. Det finnes i dag en lang rekke alternativer til belysning, oppvarming, styring etc. for både boliger, hytter og næringsbygg. Kontakt Hurum Elektro tidlig i prosessen slik at vi sammen kan finne frem til de optimale løsningene. Viktige punkter i en slik planlegging er:

ENØK/Energiforbruk Komfort Fleksibilitet Vi kan også bistå med prosjektering av større anlegg, og ha mange gode og lojale bedriftskunder.

Lyn ikon

Send forespørsel

Er du medlem av Huseierne?

Legg til flere bilder

Er du medlem av Huseierne?

Takk for forespørselen!

Vi behandler den så raskt som mulig.

Ansatte

Terje Kaksrud

Daglig leder 90 52 19 02 terje@hurumel.no

Eivind Strand

Administrasjon 45 43 87 77 eivind@hurumel.no