Meny

Elektro-Nytt AS

Vårt firma har vært i full drift siden 1946 og er i dag en moderne installasjonsbedrift med nedslagsfelt i Oslo og Akershus.

Elektro-Nytt AS leverer alle typer sterk- og svakstrømsinstallasjoner og kan være din komplette leverandør av elektrikertjenester for private, offentlig og næring.

Etter mer enn 70 års drift på Oslo vest og med en lang rekke bevaringsverdige bygninger på kundelisten har vi en unik erfaring og kunnskap om arbeid i og rehabilitering av elektriske anlegg i gamle og/eller verneverdige bygninger.

Hos oss følger alltid riktig og viktig dokumentasjon i henhold til gjeldende lover med i jobben slik som samsvarserklæring, risikovurdering og bruksanvisninger. Er du privat kunde hos oss vil slik dokumentasjon bli lagt i boligmappa.no.

Vår avdeling for brannalarm og nødlys er blant Oslos beste og mest erfarne. Vi har levert og montert brannalarmanlegg i mange borettslag og sameier i Oslo.
Vi er FG godkjent installatør, samt at vi innehar sentral godkjenning, og kan derfor prosjektere og installere brannalarm- og nødlysanlegg for alle typer boliger og lokaler.

Hos oss er ingen jobb for liten eller for stor.

Lyn ikon

Send forespørsel

Legg til flere bilder

Er du medlem av huseiernes landsforbund?

Takk for forespørselen!

Vi behandler den så raskt som mulig.

Ansatte

Aleksander Lokland Pettersen

Administrasjon 97 16 87 16 aleksander@elektro-nytt.no

Jan Bergestad

Administrasjon 91 38 96 22 jan@elektro-nytt.no

Per-Arne Berntsen

Administrasjon 90 57 18 30 pekki@elektro-nytt.no

Rune Kolbjørnsen

Daglig leder 91 80 88 40 rune@elektro-nytt.no