Meny

Askestad-Aas Elektro AS

Askestad-Aas Elektro AS leverer alle typer varer og tjenester som du forventer å finne hos en profesjonell installasjonsbedrift

Vi ønsker å gi våre kunder det beste når det gjelder sikkerhet og kvalitet på utført arbeid.  Vi vet hvor viktig det er å sette kunden i sentrum og satser på et godt og varig forhold til våre kunder, enten de er store eller små.

Vi er autorisert installatør inne alle tre fagområder, Elkraft (spenning opp til 1000v), Tia (tele/data) og Kia (kabel-tv) med godkjenning fra DSB og Post- og teletilsynet.

Bedriften har spesialisert seg på boliginstallasjoner med spesiell vekt på datastyrte og trådløse styringssystemer. Vi har også mange oppdrag og god kompetanse innen rehabilitering av både boliger og forretningsbygg. Vi vektlegger høy faglig kompetanse og kvalitet, personlig kontakt og stor grad av individuell rådgivning og tilpasning.

Ta kontakt med oss i dag, og vi hjelper deg med å gjøre hjemmet eller arbeidsplassen din til et triveligere, tryggere og mer funksjonelt sted.

 

Lyn ikon

Send forespørsel

Er du medlem av Huseierne?

Legg til flere bilder

Er du medlem av Huseierne?

Takk for forespørselen!

Vi behandler den så raskt som mulig.

Ansatte

Rolf Langeland

Daglig Leder 481 26 971 rtl@askestad-aas.no

Trude Forberg

Administrasjon 975 77 873 tfa@askestad-aas.no

Vegard Andersen

Prosjektleder/saksbehandler 978 95 316 va@askestad-aas.no