Ikon finn elektriker Finn elektriker

Vi hjelper deg!

Meny
Elfag logo
  • Bolig
  • Teknologi

Stor kampanje på USB-ladere

Få en praktisk USB-lader ferdig montert for kun 2500,- inkl. mva!

Frem til 12. mars kan du oppgradere boligen din til kampanjepris! Alle våre Elfag-elektrikere står nemlig klare til å montere USB-lader fra ELKO over hele landet. Forutsetter montering på eller ved eksisterende el-punkt innenfor 20 km kjøring.

 

Les videre
Next icon

Tryggere lading med USB

Med USB-lader montert på veggen får du egne punkter til enheter som smarttelefon, nettbrett, hodetelefoner og så videre. Denne har en innebygd sikring som sørger for at den kobler ut ved overbelastning. USB-laderen fjerner dessuten behovet for skjøteledninger og grenuttak, og du får et tryggere hjem.

Alltid ledig når du trenger den

Høres dette kjent ut? Alle stikkontaktene er opptatt, så du er nødt til enten å avbryte en annens lading eller stille deg i kø. Alternativt kan du gå på leting etter en ledig stikkontakt et annet sted i boligen. Med en USB-kontakt montert er slike tilfeller en saga blott.

Størst på elektromateriell

Ved å samarbeide med ELKO har Elfag alliert seg med Norges største produsent av elektromateriell, og resultatet er at du kan stole på at du får et trygt produkt montert i hjemmet ditt.

Oppgrader boligen din med en praktisk USB-lader. Bestill her! Finn din lokale elektriker og skriv inn kampanjekoden «USB ELKO» i tittelfeltet