Meny

Argon Elektro AS

Argon Elektro AS ble etablert i 1960 og har solid, bred og lang erfaring innenfor elektrobransjen. Bedriftens virkeområde er som totalleverandør innen svak- og sterkstrømsinstallasjoner for bygningsinstallasjon, skipsinstallasjon og maritim elektronikk. Dette innbefatter også salg, reparasjon og vedlikehold innen alle fagomådene. Vi har ca. 80 ansatte.

Næring:
Vi utfører alt fra rådgivning og prosjektering til endelig utførelse for kunder innen bygg & anlegg, industri, landbruk og offentlig sektor. Våre erfarne prosjektledere og elektrikere håndterer hele byggeprosessen. Vi har gode systemer for internkontroll på brannalarm-, nødlysanlegg, termografering og andre tjenester som tilpasses kundens behov.

Privat:
Vi utfører alle typer oppdrag for private kunder, som nybygg og rehabilitering av boliger, hytter og lignende – og generell service. Vi er opptatt av god kommunikasjon, riktig råd og veiledning for å kunne levere en installasjon som oppfyller dine ønsker og behov.

Som privatkunde hos Argon Elektro skal du få den beste service. Vi er ikke redd for å bli målt mot våre konkurrenter, derfor er vi også aktiv på MittAnbud.

Maritim
Vi er en totalleverandør innenfor nyinstallasjon, service og reparasjon av komplette maritime systemer, både for sterkstrømsinstallasjoner og maritim elektronikk. Vi leverer kvalitetsbevisste produkter til alle typer maritime fartøyer.

Hjemmesiden vår

Jobb hos Argon

Lyn ikon

Send forespørsel

Er du medlem av Huseierne?

Legg til flere bilder

Er du medlem av Huseierne?

Takk for forespørselen!

Vi behandler den så raskt som mulig.