Styr belysningen fra senga!

Å fomle etter lysbrytere er en ting av fortiden.

Se for deg følgende. Du har lagt deg godt til rette i under dyna før du kommer på at lysene i stua fremdeles står på. Ja, faktisk står de på i gangen også. Hvis du kjenner deg igjen i situasjonen har vi gleden av å opplyse om et bedre alternativ. I stedet for å dra deg ut av senga for å slukke lysene, kan du styre dem direkte fra sengekanten. Det er en ideell løsning hvis du er dårlig til bens, eller hvis du er litt glemsom av deg.

Lysstyring med fjernkontroll eller telefon

Med en Gira eNet-trygghetspakke får du denne muligheten. Takket være en lettbetjent fjernkontroll eller appen til mobiltelefonen (Android og iOS), kan du styre lysene i alle rom fra hvor som helst i huset. Du kan velge å skru lysene helt av eller på, eller dempe belysningen til ønsket nivå. Dette gjelder naturligvis også dersom du bruker LED-lamper.

Nattlys innen rekkevidde

En annen fordel er muligheten til å skru på lysene om natten uten å måtte fomle rundt etter bryterne. Kanskje du må på do, hører lyder eller er redd? Kanskje du rett og slett skal opp tidligere enn sola? I begge tilfeller er en trådløs bryter på nattbordet, eller en liten fjernkontroll, kjekk å ha. Funksjonaliteten kan naturligvis også brukes på dagtid, og mange velger å ha fjernkontrollen hengende rundt halsen.

Gira eNet-trygghetspakkene finnes i mange forskjellige kombinasjoner:

Trådløs fjernkontroll
Trådløs fjernkontroll
med statuslys, 1 kanal
El.nr. 45 092 56
+ Dimmer
for veggboks
El.nr. 45 005 06
eller
+ Bryter
av/på for veggboks
El.nr. 45 005 07

Trådløs fjernkontroll sort
Trådløs fjernkontroll
med statuslys, 1 kanal
El.nr. 45 092 56
+ Minidimmer
for lys-demping
El.nr. 45 092 91
eller
+ Minibryter
med av/på-funksjon
El.nr. 45 092 84

Trådløs veggsender
Trådløs veggsender
El.nr. 45 092 13
+ Dimmer
for veggboks
El.nr. 45 005 06
eller
+ Bryter
av/på for veggboks
El.nr. 45 005 07

Trådløs veggsender og minidimmer
Trådløs veggsender og minidimmer
for lysdemping
El.nr. 45 092 10
eller
Trådløs veggsender
og minibryter
med av/på-funksjon
El.nr. 45 092 12

Produsert av Micro Matic

Produktene i eNet-serien er utviklet av Micro Matic, med både design og funksjonalitet i tankene. Ja, takk begge deler. Den trådløse veggsenderen har for eksempel et stort felt for tydelig merking av bryterfunksjon, samtidig som du fritt kan velge både designrammer og farger tilpasset ditt interiør.

Produktene er også designet for å gjøre det enkelt å rehabilitere fra vanlig installasjon til et trådløst smarthus. Ved siden av lysstyring kan eNet-kombineres med Microtemp-systemet for kontroll av varmekilder. Dermed kan du styre både lys og varme fra samme sted.

eNet egner seg for både nye og eksisterende boliger, og kan raskt og enkelt erstatte hele eller deler av en vanlig elektroinstallasjon.

    Les mer om eNet hos Micro Matic