Fast lavpris på el-sjekk

Hvis du er medlem av Huseiernes Landsforbund får du el-kontroll til kraftig redusert pris!

Som huseier er du ansvarlig for at det elektriske anlegget til enhver tid er i forskriftsmessig stand i boligen din. Derfor bør anlegget sjekkes jevnlig av fagfolk, ettersom nesten halvparten av norske branner kan knyttes til elektrisitet. Veldig mange av disse kunne på denne måten ha blitt avverget, og ved utleie av boliger gir en el-kontroll økt trygghet for både leietaker og huseier. Prisen for en profesjonell kontroll trenger dessuten ikke være høy.

Fast lavpris for medlemmer av Huseiernes Landsforbund

For boliger/leiligheter på opptil 180 kvm har vi nemlig innført en ny, fast lavpris på kr. 1650,- for alle som er medlemmer av Huseiernes Landsforbund (kjøring kommer i tillegg). Det er en billig investering med tanke på tryggheten man av å vite at alt er i orden. Prisen gjelder dessuten for alle elektrikere i Elfag-kjeden.

Les også: Boligmappa.no – boligens servicehefte på nett

Ta en sjekk av husets elektroanlegg før sommeren begynner for alvor, og forsikre deg om at alt er OK. Etter sjekk vil vi fortelle deg hva du må, bør og kan gjøre for å få en tryggere og trivligere bolig. I etterkant sendes det ut en rapport med status dersom vi avdekket feil, sammen med gode råd om eventuelle forbedringer vi kan tilby for et bedre el-anlegg.

Ta kontakt for å bestille kontroll i dag. Klikk her for å finne din nærmeste Elfag-elektriker.