Sesongens interiørtrender med bruk av el-utstyr

Stilrent el-utstyr bringer frem det beste i sesongens interiørtrender. La deg inspirere av våre nye kampanjesider.

Skal du pusse opp, eller bare gi stuen et ansiktsløft? Uansett lønner det seg å vurdere alternativene før du setter i gang.

Finn din stil på vår kampanjeside. Her presenterer vi årets viktigste interiørtrender, samt spesialdesignet el-utstyr . Finn produktene du liker best, og ta med listen til elektrikeren – så enkelt er det!

Lagre dine favoritter
Vi har valgt ut et knippe interiørbilder som kan gi liv til hjemmet ditt. La deg inspirere av sesongens mest interessante stilarter:

–    Skandinavisk minimalisme
–    Bohemian Chic
–    Moderne funkis

Likevel er det detaljene som utgjør den store forskjellen – en haug med skjøteledninger på gulvet trekker fort ned helhetsinntrykket. Hvorfor ikke bytte ut de midlertidige løsningene mens du har sjansen?

I bildegalleriet finner du utvalgt elektrisk materiell, fra designserien ELKO Plus. Klikk på plussymbolet nederst i produktbildene for å legge til dine favoritter i en liste. Den ferdige listen får du tilsendt på mail, eller som nedlastbar PDF-fil.

Vis frem handlelisten til oss
For å sjekke din oppdaterte liste må du ha cookies/informasjonskapsler aktivert i nettleseren. Da får du en komplett liste med alle dine favorittprodukter.

Når du har en ferdig liste, kan du ta med denne til din lokale Elfag-elektriker. Da finner de raskt ut hvilke produkter du ønsker i ditt hjem, mens du slipper å lete deg gjennom tykke produktkataloger.

La deg inspirere – finn dine favoritter på Elfag-kampanjesiden.